Ένα παλιό πέτρινο σπίτι ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας εμπειρίας καφέ, όπου μπορεί κανείς να φάει και να πιεί οπουδήποτε μέσα στην εγκατάσταση κατά οποιαδήποτε χρονική στιγμή της ημέρας- μια νέα αντίληψη για την περιοχή. Η πρότασή μας ήταν να δοθούν στον πελάτη ποικίλες γωνιές με διαφορετική επίπλωση τόσο στο εσωτερικό μέρος, πίσω από ημιδιάφανα ξύλινα παραπετάσματα, όσο και στον εξωτερικό χώρο, σε υπερυψωμένα καθιστικά διαφορετικών, μεταξύ τους, υψών.

Φυτεύτηκε ένας κήπος, νέου τύπου «ζεν», με μεγάλα δέντρα μπαμπού ώστε να αναρτηθεί ένα οπτικό φράγμα με τις γειτονικές πολυκατοικίες. Δύο νέες χαλύβδινες δομές ανεγέρθηκαν για την παροχή προστατευτικών σκιασμένων περιοχών πλησίον του κήπου καθώς και του κεντρικού δρόμου. Δημιουργήθηκε μια σκιασμένη περιοχή, πιο ανεπίσημη, με τη χρήση  μεγάλων ομπρελών που έχουν θέα στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Το εξωτερικό διαχωριστικό του κτιρίου απομακρύνθηκε για να εκθέτεται η περίπλοκη πέτρα που κοσμεί το σπίτι, επαναφέροντας τον αρχέτυπο γοητευτικό χαρακτήρα του κτιρίου. Εσωτερικά οι τοίχοι ήταν επιστρωμένοι με ξύλινα ράφια που εξέθεταν βιβλία και περιοδικά. Ξύλινα παραπετάσματα χωρίζουν διακριτικά τους χώρους δημιουργώντας συναρπαστικές γωνιές μέσα στο χώρο.

Στόχος μας ήταν να ενισχύσουμε το καθαρό ύψος 4μέτρων εσωτερικά και το καταφέραμε με τη χρήση έμμεσου φωτισμού μέσα σε οριζόντιο γύψο. Ο χώρος του μπαρ σχεδιάστηκε σαν ένας «ζεστός» κόμβος που αντικατοπτρίζεται στη θερμή λάμψη των μαύρων και των χρυσών τελειωμάτων τόσο των κρεμαστών φωτιστικών πάνω από το μπαρ όσο και των τοίχων πίσω από αυτό. Οι χρυσοί τοίχοι αντανακλούν ζεστό φως από τις γύρω τεχνητές πηγές φωτός.

Ο χώρος της κουζίνας επεκτάθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις του εστιατορίου.